logo verzekeringen verduyn

Spaarplan.

Spaarplannen zijn een interessant alternatief voor de spaarrekening waarop u nog nauwelijks interest haalt. Advieskantoor Verduyn speurt permanent de financiële markten af om u de beste formules aan te kunnen bieden, aangepast aan uw mogelijkheden, wensen, professionele situatie, toekomstplannen…

Hoe werkt zo’n spaarplan?

Elke maand spaart u eenzelfde bedrag. Door die maandelijkse storting heeft u het voordeel dat u dus nooit op het verkeerde moment instapt (omdat het risico in de tijd gespreid wordt)

U belegt via een spaarplan in een beleggingsfonds. Zo’n fonds is al een korf van beleggingsproducten (aandelen, obligaties…) en ook dat is een bijkomende zekerheid. U belegt in een volledig gespreide portefeuille (veel beter dan dat u dat zelf zou kunnen).

Onze bijdrage is belangrijk

Ten eerste helpen wij u het passende beleggingsfonds te kiezen, daarnaast zorgen wij voor de laagst mogelijke kosten (waardoor u een hogere opbrengst heeft) en samen met u blijven we uw portefeuille opvolgen.

Spaarplannen zijn ook voor u niet nieuw. U weet zelfs hoe goed spaarplannen zijn! Pensioensparen, maar ook het langetermijnsparen, het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ) en zelfs het IPT of individuele pensioentoezegging zijn stuk voor stuk spaarplannen die we u ten stelligste aanraden. Deze spaarplannen zijn fiscaal interessant maar ook hier zijn er grote verschillen in de kostprijs. Ook deze(pensioen)spaarformules krijgt u bij ons aan de beste voorwaarden.. Breng eens uw polissen of uw jaarlijkse overzicht binnen. We vergelijken en verlagen direct voor u de kosten. Zelfs voor uw huidige contracten… De voordelen die u bij ons krijgt, zullen voor u een aangename verrassing zijn.

U merkt het. Soms kan voordeel halen voor u heel makkelijk zijn. Kom eens langs en we regelen dit voor u…

U kan ook sparen via een spaarverzekering TAK 21. Dit is een 100 % veilige vorm van sparen want u ontvangt op de eindvervaldag het ingelegde bedrag mét gegarandeerde rente terug. Daar kan zelfs nog een winstdeelneming bovenop komen. TAK21-producten bieden wij aan zonder instapkosten! Vergelijk dit opnieuw met de voorwaarden van uw bankier…

Dit is maar een greep uit de beleggingsmogelijkheden die Advieskantoor Verduyn u kan aanbieden en dit steeds aan de laagste kosten en de beste voorwaarden. Hiervoor onderhandelen wij permanent met een zeer ruim aantal aanbieders op de financiële markten (ontdek een aantal van onze partners hier). Deze sterke en onafhankelijke onderhandelingspositie zorgt ervoor dat wij u telkens weer de beste en meest rendabele spaarformule kunnen aanbieden.