logo verzekeringen verduyn

Spaarplan AG Fund Plus.

Wie niet meer op spaarrekeningen wil blijven afwachten raden wij het spaarplan AG Fund Plus aan. AG Fund Plus is een individuele spaarformule waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen.

Hoe pakken wij dit aan?
We beginnen met het juiste beleggingsfonds voor u te kiezen. Een beleggingsfonds dat aangepast is aan uw persoonlijke beleggersprofiel.

Een beleggingsfonds is een gespreide portefeuille. Obligaties, aandelen, munten, maar ook vastgoed en goud kunnen in deze portefeuille aangehouden worden. U legt niet al uw eieren in dezelfde mand. Dat kent u. Een tweede veiligheid.

Deze fondsen worden dagelijks beheerd en aangepast door professionelen. Beleggen in een fonds betekent dus dat aanpassingen aan veranderende marktomstandigheden steeds kunnen uitgevoerd worden. U hoeft dus niet koortsachtig de beursberichten op te volgen of uw fonds te verkopen. Dat wordt voor u gedaan. Een rustgevende gedachte.

We beleggen per maand in het gekozen fonds. We spreiden dus in de tijd. Op die manier zal u nooit op het verkeerde moment beleggen maar steeds aan een gemiddelde koers. Opnieuw een voordeel.

U kan ook kiezen voor bijkomende veiligheidsmechanismen die wij voor u voorzien hebben (We leggen u graag de ‘verliesbeperker’ en de ‘winstbeschermer’ uit).

Ten slotte: wij verlagen de kosten tot het absolute minimum. Dit betekent opnieuw een voordeel voor u. Nergens vindt u betere voorwaarden.

Samengevat: met het spaarplan zijn de risico’s tot het absolute minimum beperkt.

Op lange termijn wint u met een spaarplan altijd. Wacht dus niet langer en luister eens naar onze oplossing. Waarom steeds maar weer enkel naar één stem luisteren? Vergelijk met onze oplossing. Beleg gratis en vrijblijvend een afspraak. Via de telefoon of via onze website. Zonder verplichtingen.

De voordelen van ons spaarplan zijn zonder meer indrukwekkend:

  • Rendement op lange termijn.
  • Winst is vrij van elke belasting. Geen roerende voorheffing of andere beurstaksen.
  • U kan uw belegging altijd stopzetten (tijdelijk of permanent).
  • Uw geld blijft steeds beschikbaar (zoals op uw spaarrekening).
  • Wij blijven u voortdurend verder begeleiden.
  • U ontvangt elk jaar een gedetailleerd overzicht van uw opbrengst (maar u kan ook elke dag uw beleggingen opvolgen).
  • Wij garanderen de laagste kosten.

Concreet : waarom zou u een spaarplan bij ons onderschrijven?

U haalt op een veilige manier een aantrekkelijk rendement. Bekijk het voorbeeld van een bestaande klant die u hier kan downloaden. Onze klant behaalde na drie jaar een rendement van 7,37%, wat neerkomt op een opbrengst van € 624,59 in dit geval van een maandelijkse spaarinspanning van € 400. In vergelijking met een spaarrekening is dit meer dan 7% meer rendement, in dit geval meer dan € 600 extra winst. (Noot: merk op dat drie jaar geleden de opbrengst op spaarrekeningen ook slechts 0,11 % per jaar bedroeg en dat de vooruitzichten toen ook negatief waren).

Dit spaargeld én de winst is volledig vrij van belastingen en toch net zo beschikbaar als op uw spaargeld op uw spaarrekening. Waarom sprak uw bankier niet over deze mogelijkheid?

Wij verlagen als enige en zonder dat u het vraagt de kosten op deze beleggingen. Dat betekent zonder twijfel een hogere opbrengst.